Cursuri Web Design, Fotografie, Grafica Individuale

Avantaj Consulting Logo Cursuri Individuale

Curs WEB DESIGN Individual

Iti uram bun venit in mica noastra comunitate studioasa! Navigare placuta, intr-o mare de posibilitati legate de viitorul tau! Vom calatori impreuna. Ne dorim ca aceasta intalnire, deocamdata virtuala, sa nu fie intamplatoare. Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de web design one-to-one. Vino sa inveti cum sa realizezi site-uri web adaptabile pe desktop, mobil sau tableta ( HTML5, CSS3, elemente jQuery, optimizare SEO de baza) .

Cui se adreseaza? Cat costa?


Celor ce vor sa devina specialisti in Web Design pentru care exista o cerere mare pe piata. Costa 250 lei/sedinta de 2 ore sau 140 lei/ora.
Modul 1 (HTML5, CSS3) - 9 sedinte - TOTAL: 2250 lei. Pentru a putea susutine examen de final trebuie parcursa toata materia si achitat cursul integral sau in trei rate [prima rata la inscriere, ca avans, iar diferenta, pe parcursul cursului direct la profesor, in sala de curs]. Daca se doreste doar asimilarea unor cunostinte anume si nu diploma se pot achita numai numarul de sedinte solicitat.
Modul 2 (Wordpress) Costa 280 lei/sedinta de 2 ore sau 180 lei/ora - 5 sedinte - 1400 lei.Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Modul 3 (Web design avansat) Costa 270 lei/sedinta de 2 ore sau 170 lei/ora - 7 sedinte - 1890 lei.Puteti achita cursul integral sau in trei rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Modul 4 (PROGRAMARE WEB JavaScript / jQuery) Costa 300 lei/sedinta de 2 ore sau 200 lei/ora - 6 sedinte - 1800 lei.Puteti achita cursul integral sau in trei rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Dupa cateva saptamani vei fi stapan pe folosirea limbajului HTML5 si CSS3, Javascript, tehnologiile necesare pentru a deveni un FrontEnd Developer de succes!

Ce facem?

De peste 15 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat ne-au vizitat de mai multe ori, urmand chiar toate cursurile.

Ce se invata? Module web design

Modul 1 - HTML5, CSS3

Copiii realizeaza o pagina web cu ajutorul HTML5 si CSS3. Cursul de web design este adaptat nivelului fiecarui cursant.

PROGRAMA:

Fundamente ale designului WEB cu HTML si CSS

HTML

Capacitatea de editare a fisierelor HTML cu ajutorul editoarelor de text, salvari de documente, vizualizarea paginilor cu ajutorul a diverse browsere. Asimilarea diverselor marcaje [tag-uri], a celor duble [perechi, cu deschidere si inchidere] si a celor singulare [simple, fara inchidere].Abilitatea de a crea elemente de baza intr-o pagina web: paragrafe, titluri, imagini, link-uri, etc. dar si formatarea textului inserat in pagina [text ingrosat, italic, subliniat]

Asimilarea tehnicilor de baza de includere a imaginilor [adresa URL a unei imagini, cai relative sau absolute, chenarul imaginilor, dimensionarea, alinierea in pagina]. Capacitatea de creare a interactivitatatii paginilor web, legaturi catre alte pagini [realizate prin text sau imagini], ancore.

Capacitatea de creare si introducere de liste in paginile web [liste ordonate si neordonate, liste personalizate].

Asimilarea cunostintelor referitoare la elementele unui formoular [campuri pentru text, parola sau e-mail, butoane de tip checkbox sau radio]. Realizarea unui layout de formular.

Structura CSS

Moduri de aplicare CSS: CSS intern [in sectiunea <head>]; CSS Extern [in fisier separat]; CSS inline [direct pe taguri].

Sintaxa CSS:


Aplicatii complexe:

Realizare Responsive Design;

Intregul curs este conceput cu multe aplicatii si exercitii practice prin intermediul carora copiii sa inteleaga cat mai bine notiunile teoretice. De altfel, tema de final de curs va fi o lucrare practica: realizarea unui website complex!Modul 2 - WORDPRESS CMS

Cursantul realizeaza o pagina web complexa cu ajutorul WORDPRESS. Acest curs se axeaza pe dezvoltarea practica a unui website folosind cel mai popular CMS al momentului – Wordpress - si fara a detine cunostinte de programare sau web-design. Alaturi de profesor, veti aplica design si continut platformei Wordpress, astfel incat sa dezvoltati un website puternic si rapid.

Design-ul si structura generala Wordpress:

Instalarea temelor si plugin-urilor in Wordpress


Web Design - HTML, CSS, Javascript si PHP

portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP

Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de web design, javascript si php.

Avantaj Consulting Logo Cursuri Individuale

Curs FOTO Individual

Cursul de fotografie se adresează celor pasionaţi de fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata.

Cursul se adreseaza tuturor celor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, etc. pana la prelucrarea ulterioara chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe internet. Este recomandat sa detineti un aparat foto profesional sau semiprofesional sau sa aveti in perspectiva achizitionarea unuia.

Cat costa?


Costa 200 lei/sedinta de 2 ore. FOTO 1 - 9 sedinte - TOTAL: 1800 lei.Pentru a putea sustine examen de final trebuie parcursa toata materia si achitat cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, iar diferenta, pe parcursul cursului direct la profesor, in sala de curs]. Daca se doreste doar asimilarea unor cunostinte anume si nu obtinerea unei diplome, se pot achita numai numarul de sedinte solicitat.

Ce se invata?

PROGRAMA:

Foto-elemente

- controlul camerei foto – notiuni referitoare la setarile aparatelor foto digitale;
- filtre – utilizari speciale [filtre incluse in functiile standard ale aparatului si filtre pentru obiective; scopuri de corectie sau de realizare efecte speciale];
- intelegerea expunerii [timpii de expunere/ in secunde; valori si masurari; subexpunere sau supraexpunere; expunerea subiectelor in miscare; functia bracketing; +/- EV; interpretarea histogramei; programare > prioritate de diafragma; prioritate de timp];
- diafragma;
- camp de profunzime;
- ISO;
- focalizare;
- lumini si umbre [intensitati luminoase; temperatura de culoare; reflexii; difuzia; dispersia; polarizarea];
- balansul de alb [auto; manual; sunny, incandescent; fluorescent; cloudy; s.a.];
- culoarea in fotografie [nuanta/saturatie/stralucire].

Foto-categorii


- fotoreportajul [instantaneul; aspecte si recomandari in functie de domenii: sportiv, artistic, turistic, social, politic, ceremonii, etc.];
- portretul [planuri de prezentare; compozitii; distante focale; fotografii de grup; decoruri; fundaluri de interior si exterior; tehnici de iluminare];
- peisajul;
- elemente de compozitie [stabilirea cadrelor; punctele de aur; diagonale; unghiuri; distorsionari accidentale sau intentionate].


Avantaj Consulting Logo Cursuri Individuale

Curs GRAFICA Individual

Cursul de grafica digitala se adresează celor care doresc sa invete primele notiuni de grafica digitala vectoriala si realizarea unui proiect de design profesional.

Cursul implica teme pentru acasa care sunt verificate personal de profesori asa incat dvs. sa aveti certitudinea ca ati lucrat corect si eficient. Ca grafician ai una dintre meseriile in care iti demonstrezi creativitatea.

Cat costa?


Costa 200 lei/sedinta de 2 ore. Grafica modul 1 - 12 sedinte - TOTAL: 2200 lei. Pentru a putea sustine examen de final trebuie parcursa toata materia si achitat cursul integral sau in trei rate [prima rata la inscriere, ca avans, iar diferenta, pe parcursul cursului direct la profesor, in sala de curs]. Daca se doreste doar asimilarea unor cunostinte anume si nu diploma se pot achita numai numarul de sedinte solicitat.
Modul 2 (Grafica nivel avansat) Costa 200 lei/sedinta de 2 ore - 10 sedinte - 2000 lei.Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Modul 3 (Grafica- design vectorial - Illustrator) Costa 200 lei/sedinta de 2 ore - 10 sedinte - 2000 lei.Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].

Ce se invata?

PROGRAMA Grafica modul 1:

- Explorarea mediului de lucru in Photoshop: bara de proprietati a instrumentelor si corelarea cu ferestre specializate [Layers, History, Paths, Info, Navigator], meniuri contextuale, tipuri de vizualizare pe ecran - organizarea paletelor si a mediului de lucru;
- Crearea unui document nou: proprietati, dimensiuni, spatii de culoare;
- Instrumentele de baza pentru desen: Pencil Tool, Brush Tool;
- Culorile:alegerea unei colori, gradienti, opacitate;
- Unelte pentru stergere si deformare: Eraser Tool, Stamp Tool, Patch Tool, Healing Brush;
- Editarea imaginilor: tehnici de retusare;
- Lucrul cu layere: adaugare, gestionare, stiluri, efecte, masti.
- etc.


Avantaj Consulting Logo Cursuri Individuale

Curs MACHETARE DTP SI PREPRESS Individual

Cursul de MACHETARE DTP SI PREPRESS se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica DTP si anume pregatirea corecta a fisierelor pentru tipografie.

Dat fiind ca realizarea unor machete complexe presupune utilizarea imaginilor prelucrate in prealabil sau a unor elemente grafice de tip rastru sau vectorial complicate va recomandam sa aveti cunostinte prealabile de Photoshop si Corel.

Cat costa?


Costa 200 lei/sedinta de 2 ore. MACHETARE DTP SI PREPRESS - 6 sedinte - TOTAL: 2000 lei. Pentru a putea sustine examen de final trebuie parcursa toata materia si achitat cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, iar diferenta, pe parcursul cursului direct la profesor, in sala de curs].

Ce se invata?

PROGRAMA MACHETARE DTP SI PREPRESS:

- Lucrul cu imagini si culori.
- Capacitatea de amestec a culorilor CMYK/PANTONE. Vizualizarea corecta culorilor si imaginilor in InDesign [specificitati RGB, CMYK]. Importul imaginilor in InDesign. Alinieri si distributii ale imaginilor.
- Formatarea textelor in InDesign. Importul textelor din alte tipuri de fisiere. Stiluri de formatare. Managementul stilurilor de formatare. Efecte tipografice de formatare a textelor. Leading, kerning, tracking, indents, taburi, bullets. Text pe coloane. Modificarea ramelor textului. Modalitatea prin care “infasuram” textul in jurul imaginilor sau pe cai predefinite.
- Creare si editare elemente vectoriale
- Grafica vectoriala direct in InDesign. Creare logo-uri, definirea spatiului de siguranta, reguli corporate. Convertirea textului in curbe.
- Editarea tabelelor. Importul tabelelor. Formatarea tabelelor importate. Crearea tabelelor in InDesign. Op?iunile speciale de formatare a tabelelor. Stiluri pentru formatarea tabelelor. Formatari diverse: schimbarea culorilor de fills sau strokes, adaugarea de elemente grafice.
- Crearea de indexuri [cuprinsuri]. Optiuni specifice pentru realizarea cartilor [numerotarea paginilor sau capitolelor, sincronizare]
- etc.