Cursuri UI si UX design | incepator si avansat!Avantaj Consulting Cursuri UI/UX

Cursuri UI si UX design

Iti uram bun venit comunitatea noastra studioasa! Navigare placuta, intr-o mare de posibilitati legate de viitorul tau! In cadrul cursului nostru vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a dezvolta proiecte web complexe si APLICATII WEB axate pe user experience. Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de UI si UX design cu o metodologie unica de studiu. Vei invata sa creezi proiecte web complexe care mentin un nivel ridicat de user experience de la lectori cu experienta acumulata in proiecte de mare amploare. Ne mandrim cu faptul ca absolventii nostri lucreaza in companii de top din tara si din strainatate si chiar apeleaza la noi cand au nevoie de specialisti. Investeste in tine! Invata cu noi!
Avantaj Consulting Cursuri WEB Design

Cui se adreseaza? Cat costa?


Daca doriti sa creati concepte de User Interface pentru aplicatii responsive orientate pe web si doriti sa folosiţi interactiunea Photoshop, HTML5 si puterea limbajelor CSS3, Javascript sau daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni UI/UX Designer sau Front End Developer, ATUNCI ACEST CURS ESTE PENTRU DVS.
UI Design Fundamentals - Modul 1- 4 sedinte - TOTAL: 600 lei. Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs]. Pentru a urma cursul de UI Design Fundamentals - Modul 1 - este obligatoriu sa detineti cunostintele de la cursul de Grafica nivel 1.
Avantaj Consulting Cursuri WEB Design| HTML si CSS

Ce facem?

De peste 14 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat au urmat toate cursurile. Vrei sa faci primul pas in UI/UX Design? Invata cu noi!Ce veti invata la UI Design Fundamentals - Modul 1?

UI Design Fundamentals - Nivel 1

Cursurile de UI design au o puternica componenta practica, vei lucra de la zero.

PROGRAMA:

Fundamente ale UI design

Designul de Interfata (UI)

 • Recapitulare Photoshop (interfata, shortcut-uri, culori, levels, layer, layer mask)
 • Introducere UI ( notiuni generale, principiile designului de interfata, standarde, reguli de baza)
 • Construirea unui Wireframe (ce este, la ce foloseste, schema logica a aplicatiei)
 • Design elemente grafice specifice (butoane, meniuri, on/off, radio, checkbox, background, animatii)
 • Ergonomia interfetei, comportamentul utilizatorilor in mediul virtual. Exercitii
 • Prototyping (prezentare aplicatii, mod de lucru, beneficii, exemple). Exercitii
 • Tips & tricks
 • Portofoliu (continut, structura, modalitati de prezentare, publicare)
 • Exportul fisierelor (format, rezolutii).Exercitii
 • Intregul curs este conceput cu multe aplicatii si exercitii practice prin intermediul carora cursantii sa inteleaga cat mai bine notiunile teoretice. De altfel, tema de final de curs va fi o lucrare practica: realizarea unei interfete complexe!


  Web Design - HTML, CSS, Javascript si PHP si GRAFICA - Photoshop

  portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel

  Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de grafica, web design, javascript, php, bootstrap.

  Inscriere Cursuri UI/UX nivel 1

  Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul de UI/UX - nivel I avansat cash [integral sau in 2 rate] sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.

  Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.

  Programul de inscriere si adresa la: contact Avantaj Consulting

  In cazul in care doriti sa achitati cursul de UI/UX - nivel I prin OP, va rugam sa solicitati datele firmei noastre pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct sau completati formularul de mai jos cu datele mentionate mai sus.

  Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail sau prin formularul de mai jos, datele firmei dvs. pentru a va completa | transmite factura proforma. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, program si de asemenea, numele complet al persoanei care va urma cursul alaturi de numarul de telefon si adresa de e-mail.

  Va recomandam transmiterea unui e-mail pentru a putea primi informatii personalizate despre cursul de web design - nivel I. Subliniem faptul ca transmiterea de e-mail-uri nu echivaleaza cu asigurarea locului la curs. Rezervarea propriu-zisa se face numai achitand cursul, conform explicatiilor de mai sus, pentru fiecare modalitate de plata in parte. Va multumim!


  ORAR si GRUPE

  UI design nivel 1 | Fundamentals

  GRUPA 1
  Data incepere: 29 Octombrie
  Program: luni[9.30-12.30]Nivel 1
  Durata: 4 sapt.; Pret: 600 lei
  Sala de curs: Str. Munitiei, nr. 5
  Mai sunt:
  6 locuri disponibile