Cursuri Fotografie Acreditate! Nivel Incepator si Avansat!

Cursul de Fotografie acreditat este recomandat celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu sau pasionatilor de fotografie!

Avantaj Consulting Cursuri FOTO

Cursuri FOTOGRAFIE Nivel 1 Acreditate

Cursul de fotografie organizat de Avantaj Consulting imbina fotografia digitala cu tehnici de ajustare si prelucrare in Photoshop (luminozitate, texturi, cromatica, decupaje, montaje, "trucaje", contraste, desaturare, fotografie alb-negru etc.)
Iti uram bun venit in mica noastra comunitate studioasa! Cursurile de Fotografie nivel I si Avansat au o puternica componenta practica, vei avea posibilitatea de a invata sa lucrezi impreuna cu trainerul. Cursul de Fotografie organizat de Avantaj Consulting este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata de Fotograf recunoscuta la nivel national si international. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place? Te ajutam sa faci primul pas, apoi te invatam sa mergi si sa alergi. Investeste in tine!
Avantaj Consulting Cursuri FOTO

Cui se adreseaza? Cat costa?


Exista un singur numitor comun pentru cei ce doresc sa urmeze acest curs: pasiunea pentru Fotografie. Acest curs FOTO este pentru Dvs. daca: doriti sa va initiati in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, pana la prelucrarea ulterioara in Photoshop si chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe Internet.
FOTO 1 (nivel incepator si mediu) - 12 sedinte - TOTAL: 850 lei. Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].

Ce facem?

De peste 14 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Zeci de mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi.


Ce veti invata la FOTOGRAFIE nivel 1?

CURS FOTO nivel 1- incepator si mediu

Cursurile de Fotografie au o puternica componenta practica.

PROGRAMA:

Structura curs FOTO

Tehnica fotografica

Foto-elemente

 • controlul camerei foto – notiuni referitoare la setarile aparatelor foto digitale;
 • filtre – utilizari speciale [filtre incluse in functiile standard ale aparatului si filtre pentru obiective; scopuri de corectie sau de realizare efecte speciale];
 • intelegerea expunerii [timpii de expunere/ in secunde; valori si masurari; subexpunere sau supraexpunere; expunerea subiectelor in miscare; functia bracketing; +/- EV; interpretarea histogramei; programare > prioritate de diafragma; prioritate de timp];
 • diafragma;
 • camp de profunzime;
 • ISO;
 • focalizare;
 • lumini si umbre [intensitati luminoase; temperatura de culoare; reflexii; difuzia; dispersia; polarizarea];
 • balansul de alb [auto; manual; sunny, incandescent; fluorescent; cloudy; s.a.];
 • culoarea in fotografie [nuanta/saturatie/stralucire]
 • Foto-categorii

 • fotoreportajul [instantaneul; aspecte si recomandari in functie de domenii: sportiv, artistic, turistic, social, politic, ceremonii, etc.];
 • portretul [planuri de prezentare; compozitii; distante focale; fotografii de grup; decoruri; fundaluri de interior si exterior; tehnici de iluminare];
 • peisajul;
 • elemente de compozitie [stabilirea cadrelor; punctele de aur; diagonale; unghiuri; distorsionari accidentale sau intentionate]
 • Prelucrare Adobe Photoshop

  Explorarea mediului de lucru Photoshop - instrumentele specializate de lucru cu analiza, bara de proprietati si corelare cu ferestre specializate [ex: Layers, History, Paths, Info, Navigator, s.a.] si meniuri legate de operatiunile propuse, controlul culorilor, elemente pentru controlul mediului de vizualizare pe ecran - organizarea paletelor

  Folosirea tehnicilor avansate de editare si retusare a imaginilor - corectare cromatica - introducerea de noi elemente; prelucrare + montaj de imagini [reasamblare elemente]; Decupaj + ajustare tonala imagini in ansamblu si elemente din decupaj [folosire in special Pen Tool + Paths si Image > Adjustments]

  Realizare selectii complexe [marquee, lasso, magic wand]; cropuri imagini, transformari proportionale si la dimensiune fixa, gradienti, pattern-uri, brush-uri, editare culori, instrumente de blurare, subexpunere sau supraexpunere a pixelilor, saturare sau desaturare a pixelilor, instrumente de clonare;

  Efecte: Drop Shadow, Inner Shadow, Outer & Inner Glow, Stroke, Gradient Overlay, Satin, Bevel & Emboss, s.a. Fiecare cursant trebuie sa isi formeze un PORTOFOLIU elocvent pe baza caruia poate sustine si examenul de final de curs. De altfel, tema de final de curs va fi o lucrare practica.


  Avantaj Consulting Cursuri Fotografie

  Atelier Fotografie - Setarea Aparatului Fotografic

  “Cum sa setez aparatul?” este probabil cea mai des intalnita intrebare legata de fotografie, motiv pentru care va propunem un atelier la capatul caruia sa detineti raspunsul.
  Chiar daca setarile aparatului fotografic reprezinta doar inceputul unei fotografii perfecte, alaturi de care trebuie sa intelegem principiile care stau la baza fotografiei, va invitam sa descoperim impreuna acest prim pas. Inainte sa editam o fotografie trebuie sa o si avem.
  Avantaj Consulting Atelier FOTO

  Cui se adreseaza? Cat costa?


  Acest Atelier FOTO este pentru Dvs. daca:doriti sa va familiarizati cu aparatul de fotografiat si setarile tehnice; doriti sa invatati sa utilizati notiunile de expunere, obiectivele, diafragma, timpul, campul de profunzime etc. Acest atelier se adreseaza incepatorilor in fotografie cat si celor care doresc sa cunoasca bine (sau foarte bine) potentialul aparatului pe care il detin. In urma notiunilor dobandite veti putea deveni mai creativi, sa stiti ce sa setati si cand, astfel incat sa va puteti concentra pe ceea ce conteaza pana la urma cel mai mult – fotografia! Participantii la atelier trebuie sa vina cu aparatul dSLR pe care il detin pentru a putea aprofunda cat mai bine notiunile discutate si a le aplica direct.
  ATELIER FOTO - 1 sedinta - TOTAL: 160 lei. Puteti achita cursul integral [la inscriere, pentru a avea locul asigurat, sau direct la profesor, in sala de curs].

  Ce facem?

  Zeci de mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi.
  Avantaj Consulting Atelier FOTO


  Ce veti invata la Atelier - Setarea Aparatului Fotografic?

  Atelier FOTO

  PROGRAMA:

 • Prezentarea generala a aparatului fotografic
 • Diafragma si rolul acesteia in expunere
 • Stabilirea creativa a timpului de expunere
 • Cum folosim sensibilitatea ISO si pentru ce
 • Stabilirea unei expuneri corecte
 • Ce este si cum se seteaza balansul de alb
 • Sa intelegem focalizarea si setarile ei
 • Corectiile ad-hoc: High ISO NR, Long exposure NR, sharpness, etc.
 • Modul de fotografiere si post-editarea fotografiei din aparatul fotografic
 • Setarile discutate sunt acompaniate de sesiuni practice
 • Intregul curs este conceput cu multe exercitii practice prin intermediul carora cursantii sa inteleaga cat mai bine notiunile teoretice.


  Inscriere Cursuri Fotografie

  Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul FOTO - nivel I sau avansat cash [integral sau in 2 rate] sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.

  Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.
  Posesorii de carduri cu "Reduceri destepte" emise de Banca Romaneasca vor putea achita contravaloarea cursurilor in 10 rate, fara dobanda.

  Programul de inscriere si adresa la: contact Avantaj Consulting

  In cazul in care doriti sa achitati cursul FOTO - nivel I sau avansat prin OP, va rugam sa solicitati datele firmei noastre pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct sau completati formularul de mai jos cu datele mentionate mai sus.

  Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail sau prin formularul de mai jos, datele firmei dvs. pentru a va completa | transmite factura proforma. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, program si de asemenea, numele complet al persoanei care va urma cursul alaturi de numarul de telefon si adresa de e-mail.

  Va recomandam transmiterea unui e-mail pentru a putea primi informatii personalizate despre cursurile FOTO - nivel I sau AVANSAT. Subliniem faptul ca transmiterea de e-mail-uri nu echivaleaza cu asigurarea locului la curs. Rezervarea propriu-zisa se face numai achitand cursul, conform explicatiilor de mai sus, pentru fiecare modalitate de plata in parte. Va multumim!


  ORAR

  FOTO | nivel 1 si AVANSAT | ATELIER FOTO