Cursuri Grafica Acreditate | Nivel Incepator


Vezi promotii pe prima pagina
Avantaj Consulting Cursuri Grafica

Cursuri GRAFICA Bucuresti

Bun venit in mica noastra comunitate studioasa! In cadrul cursului nostru vei invata de la zero tot ce trebuie sa stii pentru a dezvolta proiecte de grafica complexe. Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri Graphic Designer - Print and Graphic Design actualizate in fiecare an (programa actualizata 2023) cu o metodologie unica de studiu. Cursurile de grafica se desfasoara (la cererea cursantilor) acum si online prin Skype! Cumpara un VOUCHER si beneficiezi de reducere de pana la 50% la cursurile de grafica VOUCHER | MAI MULTE DETALII

Avantaj Consulting Cursuri Grafica Avantaj Consulting Cursuri Grafica
Vei invata sa creezi proiecte de grafica complexe de la lectori cu experienta acumulata in proiecte de mare amploare. Pe parcursul celor 6 saptamani, vei avea ocazia sa inveti tehnici de reprezentare vizuala ce au la baza lucrul cu forme, culori, modele dar si elemente de compozitie(packaging, postere, carti, website-uri etc.) si contrast vizual. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place? Invata cu noi! NU aveti nevoie de laptop! Avem noi!
Avantaj Consulting Cursuri Grafica
Creatia si designul implicate in grafica publicitara(Photoshop si Corel), sunt rezultatul multor studii si teorii de comunicare vizuala, sintetizate in forma optima de catre trainerii nostri. Designerii joaca un rol extrem de important in orice business. Comunicarea inseamna si un concept si executie grafica impecabila. Investeste in tine!

Cui se adreseaza? Cat costa?


Daca doriti sa deveniti Graphic Designer sau sa creati dumneavoastra proiecte de grafica complexe, ATUNCI ACEST CURS ESTE pentru DUMNEAVOSTRA. Scopul cursului de Photoshop si Corel - nivel I este ca la finalul sau sa dobanditi competente in grafica publicitara si, de asemenea, sa va puneti la punct portofoliul, prin proiecte creative, care sa va ajute la angajare sau promovare in cariera.

Avantaj Consulting Cursuri Grafica Avantaj Consulting Cursuri Grafica
Cursul se bazeaza pe aprofundarea notiunilor si a modului de lucru in Photoshop si Corel, pe descoperirea unor secrete si trucuri interesante din domeniu, dar mai ales pe lucru practic, teme acasa, explicarea, verificarea si corectarea acestora de catre trainer.
Modul 1 (GRAFICA Publicitara) - 12 sedinte - TOTAL: 980 lei(cursul cu program dimineata) si 1050/1100 lei(cursul cu program seara sau sambata). Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Avantaj Consulting Cursuri Grafica DTP

Ce facem?

De peste 14 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Invata cu noi!

Ce veti invata la Modulul Grafica 1?

CURS GRAFICA nivel 1

Cursurile de grafica au o puternica componenta practica.

PROGRAMA:

Photoshop si Corel - Nivel I

Programa Photoshop

 • Pregatirea machetelor si a layout-urilor pentru web sau tipar: Rastru vs. vectorial; Explicarea modurilor de culoare, notiuni despre rezolutie.
 • Explorarea mediului de lucru in Photoshop: bara de proprietati a instrumentelor si corelarea cu ferestre specializate [Layers, History, Paths, Info, Navigator], meniuri contextuale, tipuri de vizualizare pe ecran - organizarea paletelor si a mediului de lucru.
 • Realizarea selectiilor complexe [Marquee, Lasso, Magic Wand], Crop-uri imagini si aplicatii practice pe fotografii, transformari [scalare proportionala, rotire, distorsionare], creare imagini in perspectiva [Warp, Skew]; editare culori [prezentare Color Picker, gradienti, pattern-uri, brush-uri].
 • Corecturi, editari, prelucrari digitale ale imaginilor: Instrumentele Blur, Sharpen, Smudge, Dodge, Burn, Sponge. Meniul Image > Adjustments, Instrumentele Clone Stamp, Healing Brush, Patch.
 • Vectori: Decupare elemente complexe – tifetare, cu instrumente specializate precum Pen, in corelatie cu paleta Paths, editarea cailor prin Direct Selection Tool si Path Selection Tool, exercitii cu trucaje.
 • Familia Rectangle, Rounded Rectangle, Elipse, Polygon, Line, Custom Shape.
 • Layer Styles: Drop Shadow, Inner Shadow, Outer & Inner Glow, Stroke, Gradient Overlay, Satin, Bevel & Emboss.
 • Salvarea documentelor pentru tipar si pentru web, tipuri de format de salvare.
 • Aplicatii: coperte de carte, inserturi de presa, reclame, inserturi de presa, flyere, manipulari foto – prelucrari de imagini si trucaje, efecte speciale, ajustari cromatice si compozitionale pe fotografii.

 • Programa Corel Draw

 • Realizarea de ilustratii pornind de la elemente de baza, precum curbe, linii sau forme geometrice simple: dreptunghiuri, elipse, poligoane, suprafete, contururi, cu analiza instrumentelor, ferestrelor si meniurilor din Corel;
 • Lucrul cu text: artistic, paragraf, Wrap Paragraph Text, Text pe Coloane, formatari, text pe cale, explicate astfel incat sa puteti realiza inclusiv machetarea revistelor sau cataloagelor respectand regulile de pregatire pentru tipar privind convertirea la curbe, modul CMYK sau rezolutie;
 • Desenarea si editarea curbelor vectoriale: convertire, prelucrare noduri si ancore, tipuri de noduri si editari personalizate: Pen Tool, Bezier, Freehand sau Shape Tool;
 • Aranjarea obiectelor: order, group, ungroup, lock, unlock: shaping: weld, trim, simplify, front minus back, transformari;
 • Lucrul cu imagini Bitmap: conversia pozelor in modul CMYK, 300 DPI, explicarea regulilor de pregatire pentru tipar offset / DTP;
 • Gestionarea straturilor si a paginilor. Personalizarea si editarea paletelor de culori;
 • Importul si exportul obiectelor. Tipuri de fisiere, extensii .eps, .pdf .jpg, .tiff, .png, asociate cu tiparul sau publicarea pe Internet;
 • Efecte: Artistic Media, Blend, Contour, Envelope, Extrude, Power Clip, Interactive Drop Shadow, Interactive Transparency Tool. Realizare gradienti, pattern-uri, texturi;
 • Aplicatii: cliparturi si obiecte vectoriale, logouri, carti de vizita, stampile, flyere, reclame, reviste, cataloage, calendare, brosuri, elemente de design vectoriale.

 • Portofolii Grafica publicitara - Photoshop si Corel

  portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel portofolii - photoshop si corel

  Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de Photoshop si Corel.

  Inscriere Cursuri GRAFICA nivel 1

  Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul de grafica - nivel I avansat cash [integral sau in 2 rate] sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.

  Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.

  Programul de inscriere si adresa la: contact Avantaj Consulting

  In cazul in care doriti sa achitati cursul de grafica - nivel I prin OP, Internet banking, CARD online, va rugam sa solicitati datele firmei noastre pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct sau completati formularul de mai jos cu datele mentionate mai sus.

  Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail sau prin formularul de mai jos, datele firmei dvs. pentru a va completa | transmite factura proforma. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, program si de asemenea, numele complet al persoanei care va urma cursul alaturi de numarul de telefon si adresa de e-mail.

  Va recomandam transmiterea unui e-mail pentru a putea primi informatii personalizate despre cursul de grafica - nivel I. Subliniem faptul ca transmiterea de e-mail-uri nu echivaleaza cu asigurarea locului la curs. Rezervarea propriu-zisa se face numai achitand cursul, conform explicatiilor de mai sus, pentru fiecare modalitate de plata in parte. Va multumim!


  ORAR si GRUPE

  GRAFICA Nivel 1 | Photoshop si Corel

  GRUPA 1
  Data incepere: 9 Iulie
  Program: marti si vineri [09.30-12.30]
  Durata: 6 saptamani; Pret: 1100 lei 1000 lei
  Sala de curs: Calea Rahovei 268,C2,cam.28
  Mai sunt:
  5 locuri disponibile