Cursuri PHP Acreditate | Cursuri PHP/MySQL in Bucuresti

Cursuri PHP Acreditate ANC

Iti uram bun venit in mica noastra comunitate studioasa! Navigare placuta, intr-o mare de posibilitati legate de viitorul tau! Vom calatori impreuna. La cursul de programre web - PHP si MYSQL veti putea, cu usurinta, sa lucrati cu baze de date complexe si invata dupa o programa actualizata in fiecare an (programa 2021)
Cursuri PHP
si dupa o metodologie unica de studiu. In cadrul cursului veti invata sa utilizati OOP (Object-Oriented PHP) pentru realizarea unui Shopping Cart. Cursul este adresat acelora care vor sa-si insuseasca cunostintele necesare pentru a deveni dezvoltatori de aplicatii web - web developer. PHP este cel mai popular limbaj de programare web server-side. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place? Investeste in tine! Invata cu noi! REDUCERI Studenti/masteranzi/someri - 25%! Cursurile de php se desfasoara la sala si(la cererea cursantilor) acum si online prin Skype! | Voucher - MAI MULTE DETALII
Avantaj Consulting Cursuri PHP

Cui se adreseaza? Cat costa?


Daca doriti sa creati aplicatii web complexe sau daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Developer sau Front End Developer, ATUNCI ACEST CURS ESTE PENTRU DVS.
Programare web - PHP si MYSQL - 10 sedinte - TOTAL: 1150 lei. Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Avantaj Consulting Cursuri PHP

Ce facem?

De peste 14 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat ne-au vizitat de mai multe ori, urmand chiar toate cursurile. Trainerul acestui curs PHP are o vasta experienta in domeniu cat si in predare(fiind si cadru universitar), atat in universitati din Romania, cat si din SUA.Ce veti invata la cursul de PHP?

CURS PHP/MySQL

Cursurile de PHP au o puternica componenta practica, vei lucra aplicatii web complexe de la zero.

PROGRAMA:

Programare web - PHP si MYSQL

Sintaxa limbajului

Tipuri de date

Vectori

Structuri conditionale: if, if else, if else if…, switch.

Structuri repetitive: while, do while, for, foreach.

Functii

Preluarea de date din formulare [POST si GET] si din linkuri special create [GET].

Manipularea si procesarea fisierelor trimise drept atasament.

Trimiterea de mesaje de tip email.

Cookie-uri.

Creare de sesiuni. Abilitatea de a lucra cu sesiuni, de a pastra variabile in sesiuni de acces si a stabili sisteme de autentificare sigure. - aplicatie de creare de cont si logare in php.

Manipularea valorilor de data si timp.

Manipularea stringurilor.

Abilitatea de creare a unei baze de date MYSQL, crearea de tabele, introducerea de date in tabele, vizualizarea, modificarea saustergerea datelor stocate. Publicarea datelor din baza de date pe web. Aplicatie – magazin virtual.

Manipularea fisierelor si directoarelor. Creare, editare stergere, setare permisiuni pe diverse grupuri de acces. Securizarea fisierelor PHP.

OOP pentru realizarea unui Shopping Cart.

Pe tot parcursul cursului se realizeaza teme complexe iar una dintre temele de final de curs este realizarea unui magazin virtual!


Web Design - HTML, CSS, PHP si Javascript

portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP

Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de web design, PHP, javascript, bootstrap.

Inscriere Cursuri PHP

Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul de PHP avansat cash [integral sau in 2 rate] sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.

Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.

Programul de inscriere si adresa la: contact Avantaj Consulting

In cazul in care doriti sa achitati cursul de PHP prin OP, va rugam sa solicitati datele firmei noastre pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct sau completati formularul de mai jos cu datele mentionate mai sus.

Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail sau prin formularul de mai jos, datele firmei dvs. pentru a va completa | transmite factura proforma. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, program si de asemenea, numele complet al persoanei care va urma cursul alaturi de numarul de telefon si adresa de e-mail.

Va recomandam transmiterea unui e-mail pentru a putea primi informatii personalizate despre cursul de web design - nivel I. Subliniem faptul ca transmiterea de e-mail-uri nu echivaleaza cu asigurarea locului la curs. Rezervarea propriu-zisa se face numai achitand cursul, conform explicatiilor de mai sus, pentru fiecare modalitate de plata in parte. Va multumim!


ORAR si GRUPE

PHP