Cursuri Python acreditate.

Cursurile Python au o puternica componenta practica. Cursul realizat de Avantaj Consulting este structurat in 3 module si va va prezenta toate informatiile de care aveti nevoie pentru a realiza aplicatii web, aplicatii desktop (desktop GUI applications), site-uri web, vei putea utiliza limbajul in domenii ca inteligenta artificiala, machine learning etc. .
In cursul de programare Python vei invata lucrand, fie ca doresti sa devii programator Python, fie ca doresti sa inveti unul dintre cele mai bine platite limbaje de programare si aflat in top 6 limbaje de programare in lume, acest curs reprezinta primul pas. Cursul Python este conceput ca un pachet structurat in 3 module astfel: curs Python modul 1 - Bazele programarii si aplicatii web cu Python, curs Python modul 2 - Aplicatii web folosind Frameworkul Flask (Python) si curs Python modul 3 - Aplicatii web folosind Frameworkul Flask (Python).

Mai mult

Curs Python acreditat

Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri Python actualizate in fiecare an (programa actualizata 2020) cu o metodologie unica de studiu.


LINES OF CODE

CUPS OF COFFEE

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

Curs Python


01.

Step-by-step instructions

  • Cursuri Python practice
  • Cursuri acreditate
  • Plata in 2 rate

02.

DEVELOPMENT

  • Vei invata Python;
  • Vei invata cum sa realizezi aplicatii web, aplicatii desktop (desktop GUI applications), site-uri web etc.;
  • Vei invata un limbaj de scripting object-oriented recomandat de experti;

03.

Practice and Tests

Vei invata sa creezi aplicatii web complexe care mentin un nivel ridicat de user experience si vei dobandi cunostinte care se acumuleaza in ani de zile in doar cateva luni.

De ce curs Python?


Acest curs este pentru Dvs. daca:
doriti sa incepeti o cariera in a deveni programator in Python; doriti sa invatati sa realizati site-uri web, web scraping, data analysis, sa dezvoltati aplicatii web etc.
doriti sa invatati cele mai noi tehnologii in domeniu. Limbajul de programare Python se numara printre cele mai populare limbaje de programare din lume.
doriti sa cunoasteti notiunile specifice ale unui framework care te vor ajuta la dezvoltarea mai rapida a aplicatiilor web.

Cursul de Python se adreseaza persoanelor care doresc sa profeseze in domeniile in care Python are aplicatii, precum domenii de viitor ca inteligenta artificiala si machine learning. Python este recomandat ca fiind cel mai accesibil limbaj de programare pentru incepatori.
Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri Python(3 module) actualizate in fiecare an (programa actualizata 2020) cu o metodologie unica de studiu.


PROGRAMA si STRUCTURA Curs Python

Curs structurat in 3 module
» Cursul cuprinde modulele: *Bazele programarii si aplicatii web cu Python I*, *Aplicatii web folosind Frameworkul Flask (Python) II*, *Aplicatii web folosind Frameworkul Flask (Python) III*.
Pentru inceput va trebui sa alegeti o grupa de *Bazele programarii si aplicatii web cu Python I*, iar la finalizarea cursurilor acesteia, trebuie sa va alegeti o grupa de *Python modul II* apoi cea de *Python modul III*.

» Cursul de *Python modul I*
Vei invata puterea limbajului de programare Python:
- structuri de date (liste, dictionare, tuple, seturi)
- structuri de control (if, for, while)
- structura unui program python
- aplicatii in consola
- structura unei aplicatii web folosint Frameworkul Flask (rute, POST, GET)


» Cursul de *Python modul II* te va invata sa:
- cunostinte necesare: HTML / CSS
- Templating folosind Jinja Templating
- Rute dinamice
- Afisarea / Salvarea datelor din / in CSV
- Importarea si folosirea librariilor Flask
- Best practices in construirea unei aplicatii web

» Cursul de *Python modul III* - vei invata sa dezvolti proiecte si aplicatii axate pe user experience folosind unul dintre cele mai populare limbaje de programare:
- cunostinte necesare: HTML / CSS / Javascript
- structura unei aplicatii SPA (Single Page App)
- folosirea JSON in ciclul front-end back-end
- autentificare utilizator si sectiuni protejate
- Best practices in construirea SPA

Informatii inscriere si pret

Pentru inscriere va rugam sa ne trimiteti mail la adresa office@avantajconsulting.ro cu subiectul curs Python, in care va rugam sa precizati si cursul sau cursurile Python pe care doriti sa le urmati(modul I si/sau modul II) si datele pentru facturare(factura cu plata prin card online); cursul de Python poate fi achitat in 2 transe egale(prima la inscriere pentru rezervarea locului si a2-a pana la jumatatea cursului); cursul se va desfasura pentru inceput online prin Skype la cererea cursantilor.

Cursuri Python. ORAR

GRUPA 1 - Modul I
Data incepere: 22 Februarie
Program: luni si miercuri [18.00-21.00] - on Skype
Durata: 5 saptamani; Pret: 1900 lei 1550 lei
Sala de curs: Str. Munitiei, nr. 5 [harta]
5 locuri disponibile [data limita: 22.02.2021]

GRUPA 2 - Modul II Python(Aplicatii web folosind Frameworkul Flask)
Data incepere: 29 Martie
Program: luni si miercuri [18.00-21.00] - on Skype
Durata: 4 saptamani; Pret: 2000 lei 1700 lei
Sala de curs: Str. Munitiei, nr. 5 [harta]
5 locuri disponibile [data limita: 29.03.2021]


Curs Python in Bucuresti

Get in touch? 0724 858 197

office@avantajconsulting.ro

Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].