Cursuri IT acreditate.

Cursurile IT organizate de noi au o puternica componenta practica. Cursurile IT de la Avantaj Consulting va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a deveni front-end developer(inveti sa realizezi partea de front-end a oricarei aplicatii web), back-end developer(implica server, aplicatie si baza de date). Utilizezi cele mai noi tehnologii : html5, css3, javascript, bootstrap, PHP etc..
Invata ce inseamna partea de front-end, back-end, server-side, full-stack etc.
In cursurile nostre IT vei invata lucrand, fie ca doresti sa devii Front End Developer, Back-end developer sau Full-stack developer. Iti doresti sa faci parte din aceasta industrie? Alege unul din cursurile noastre si pregateste-te pentru o cariera în IT.
Invata limbajele de programare cele mai utilizate pentru a va dezvolta cariera ca dezvoltator/web developer. Incepe cu dezvoltarea web utilizând HTML5, CSS3, JavaScript.

Mai mult

Cursuri IT acreditate ANC

Programare web si dezvoltare aplicatii

Programarea este o abilitate importanta in industria IT si exista un deficit de dezvoltatori web. Fie ca esti incepator în materie de coding, participarea la cursurile noastre IT acreditate strong>iti va aduce mai multe abilitati in domeniu si avansarea in cariera.
Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri IT in Bucuresti actualizate in fiecare an cu o metodologie unica de studiu.


LINES OF CODE

CUPS OF COFFEE

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

Cursuri IT acreditate


01.

About

  • Cursuri practice
  • Cursuri acreditate ANC
  • Plata in rate

02.

DEVELOPMENT

  • Vei invata cele mai noi tehnologii (HTML5, CSS3, Javascript/jQuery, PHP, Bootstrap, Wordpress CMS etc.);
  • Vei nvata cum sa realizezi site-uri sau aplicatii web;
  • Vei invata un limbaje de scripting folosind cea mai recenta sintaxa;

03.

Practice

Exerseaza si dezvolta abilitati practice pentru a lucra cu HTML, CSS și JavaScript, PHP, Bootstrap.
Vei invata sa creezi proiecte web complexe si vei dobandi cunostinte care se acumuleaza in ani de zile in doar cateva luni.

Alege din cursurile noastre ITCererea de dezvoltatori front-end este foarte mare in toate industriile si continua sa creasca. Cu abilitatile dobandite in cursurile noastre IT vei avansa in cariera, vei fi pregătit pentru posturi in domeniu in multe companii, de la start-up-uri la companii/organizatii globale.

curs web design nivel I
curs web design nivel avansat
curs javascript
curs PHP
curs SEO
curs Bootstrap
curs Wordpress
curs Google Ads

ALTE CURSURI le gasiti pe prima pagina avantajconsulting.ro.


Cursuri IT in Bucuresti

Get in touch? 0724 858 197

office@avantajconsulting.ro

Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].