Termeni si Conditii | Modalitati de plata/inscriere:


Direct la birou:
Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul cash sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.
Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.
Programul pentru inscrieri, adresele birourilor de inscriere precum si harta cu principalele puncte de reper le regasiti pe link-ul: contact Avantaj Consulting.


Factura - Transfer bancar, OP, Internet banking, CARD Online via Smartbill si MobilPay(Netopia)
In cazul in care doriti sa achitati prin OP, Internet banking, CARD Online va rugam sa ne furnizati datele necesare emiterii facurii(nume, prenume, CNP, adresa, e-mail, cursul dorit) pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul/cursurile de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct.

Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail, datele firmei dvs. precum si datele persoanei care urmeaza cursul(nume, prenume, CNP, adresa, e-mail, cursul dorit) pentru a va completa | transmite factura. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, programul cursului afisat pe site.
FACTURA va fi generata cu buton pentru plata cu card online inclus.
Datele de contact ale companiei (SC Avantaj Consulting SRL, CUI: 16417943, telefon:0724 858 197 / 0722 787 404, e-mail:office@avantajconsulting.ro)


Plata card