Cursuri Web Design, Fotografie, Grafica copii

Avantaj Consulting Logo Cursuri Copii

Cursuri WEB DESIGN COPII

Iti uram bun venit in mica noastra comunitate studioasa! Navigare placuta, intr-o mare de posibilitati legate de viitorul tau! Vom calatori impreuna. Ne dorim ca aceasta intalnire, deocamdata virtuala, sa nu fie intamplatoare. Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de web design si programare pentru copii intre 8 si 11 ani. Pentru a-ti indeplini un vis, trebuie sa faci primul pas. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place? Te ajutam sa faci primul pas, apoi te invatam sa mergi si sa alergi. Ba chiar sa zbori, pe aripile visului tau! Viseaza mai mult, indrazneste mai mult! Investeste in tine! Invata cu noi!

Cui se adreseaza? Cat costa?


Copiilor cu varste cuprinse între 10 si 14 ani si costa 100 lei/sedinta de 2 ore sau 50 lei/ora.
Modul 1 (HTML5, CSS3) - 14 sedinte - TOTAL: 1400 lei. Puteti achita cursul integral sau in patru rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Modul 2 (WIX) - 4 sedinte - 800 lei (costa 200 lei/sedinta de 2 ore). Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Modul 3 (Wordpress) - 5 sedinte - 900 lei (costa 150 lei/sedinta de 2 ore).Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Dupa cateva saptamani vei fi stapan pe folosirea limbajului HTML5 si CSS3, tehnologiile necesare pentru a deveni un FrontEnd Developer de succes! Este singurul curs unde se invata cod HTML si CSS practic pentru a putea intelege dupa curs ce inseamna CMS sau Framework.

Ce facem?

De peste 16 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat ne-au vizitat de mai multe ori, urmand chiar toate cursurile.

Ce invata copiii? Module web design

Modul 1 - HTML5, CSS3

Copiii realizeaza o pagina web cu ajutorul HTML5 si CSS3. Cursul de web design este adaptat nivelului si varstei fiecarui copil pentru a dezvolta capacitatea de intelegere a copilului.

PROGRAMA:

Fundamente ale designului WEB cu HTML si CSS

HTML

Capacitatea de editare a fisierelor HTML cu ajutorul editoarelor de text, salvari de documente, vizualizarea paginilor cu ajutorul a diverse browsere. Asimilarea diverselor marcaje [tag-uri], a celor duble [perechi, cu deschidere si inchidere] si a celor singulare [simple, fara inchidere].Abilitatea de a crea elemente de baza intr-o pagina web: paragrafe, titluri, imagini, link-uri, etc. dar si formatarea textului inserat in pagina [text ingrosat, italic, subliniat]

Asimilarea tehnicilor de baza de includere a imaginilor [adresa URL a unei imagini, cai relative sau absolute, chenarul imaginilor, dimensionarea, alinierea in pagina]. Capacitatea de creare a interactivitatatii paginilor web, legaturi catre alte pagini [realizate prin text sau imagini], ancore.

Capacitatea de creare si introducere de liste in paginile web [liste ordonate si neordonate, liste personalizate].

Asimilarea cunostintelor referitoare la elementele unui formoular [campuri pentru text, parola sau e-mail, butoane de tip checkbox sau radio]. Realizarea unui layout de formular.

Structura CSS

Moduri de aplicare CSS: CSS intern [in sectiunea <head>]; CSS Extern [in fisier separat]; CSS inline [direct pe taguri].

Sintaxa CSS:


Aplicatii complexe:

Realizare Responsive Design;

Intregul curs este conceput cu multe aplicatii si exercitii practice prin intermediul carora copiii sa inteleaga cat mai bine notiunile teoretice. De altfel, tema de final de curs va fi o lucrare practica: realizarea unui website complex!Modul 2 - Platforma WIX

Copiii realizeaza o pagina web complexa cu ajutorul platformei WIX. Cursul de web design este adaptat nivelului si varstei fiecarui copil pentru a dezvolta capacitatea de intelegere a copilului.Modul 3 - WORDPRESS CMS

Copiii realizeaza o pagina web complexa cu ajutorul WORDPRESS. Acest curs introductiv se axeaza pe dezvoltarea practica a unui website folosind cel mai popular CMS al momentului – Wordpress - si fara a detine cunostinte de programare sau web-design. Alaturi de profesor, veti aplica design si continut platformei Wordpress, astfel incat sa dezvoltati un website puternic si rapid.

Design-ul si structura generala Wordpress:

Instalarea temelor si plugin-urilor in Wordpress


Web Design - HTML, CSS, Javascript si PHP

portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP

Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de web design, javascript si php.

Avantaj Consulting Logo Cursuri Copii

Cursuri FOTO COPII

Cursul de fotografie se adresează copiilor pasionaţi de fotografie. Indiferent de maniera in care aceasta pasiune se manifesta, fie ca este un hobby, un mijloc de expresie sau chiar un mod de viata, ea trebuie educata si dezvoltata.

Cursul se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa se initieze in tehnica fotografica, de la incadrarea subiectului si potrivirea timpului de expunere, etc. pana la prelucrarea ulterioara chiar indicii de pregatire pentru tipar sau publicare pe internet. Este recomandat sa detineti un aparat foto profesional sau semiprofesional sau sa aveti in perspectiva achizitionarea unuia. Catre finalul cursului se va organiza si un workshop in care participantii pot exersa notiunile deprinse.

Cui se adreseaza? Cat costa?


Copiilor cu varste cuprinse între 8 si 11 ani si costa 100 lei/sedinta de 2 ore sau 50 lei/ora. FOTO 1 - 8 sedinte - TOTAL: 800 lei.Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].

Ce invata copiii?

PROGRAMA:

Foto-elemente

- controlul camerei foto – notiuni referitoare la setarile aparatelor foto digitale;
- filtre – utilizari speciale [filtre incluse in functiile standard ale aparatului si filtre pentru obiective; scopuri de corectie sau de realizare efecte speciale];
- intelegerea expunerii [timpii de expunere/ in secunde; valori si masurari; subexpunere sau supraexpunere; expunerea subiectelor in miscare; functia bracketing; +/- EV; interpretarea histogramei; programare > prioritate de diafragma; prioritate de timp];
- diafragma;
- camp de profunzime;
- ISO;
- focalizare;
- lumini si umbre [intensitati luminoase; temperatura de culoare; reflexii; difuzia; dispersia; polarizarea];
- balansul de alb [auto; manual; sunny, incandescent; fluorescent; cloudy; s.a.];
- culoarea in fotografie [nuanta/saturatie/stralucire].

Foto-categorii


- fotoreportajul [instantaneul; aspecte si recomandari in functie de domenii: sportiv, artistic, turistic, social, politic, ceremonii, etc.];
- portretul [planuri de prezentare; compozitii; distante focale; fotografii de grup; decoruri; fundaluri de interior si exterior; tehnici de iluminare];
- peisajul;
- elemente de compozitie [stabilirea cadrelor; punctele de aur; diagonale; unghiuri; distorsionari accidentale sau intentionate].


Avantaj Consulting Logo Cursuri Copii

Cursuri GRAFICA COPII

Cursul de grafica digitala se adresează copiilor care doresc sa invete primele notiuni de grafica digitala vectoriala si realizarea unui proiect de design profesional.

Avantaj Consulting Cursuri Grafica Avantaj Consulting Cursuri Grafica
Asiguram laptop pentru fiecare copil.
Cursurile implica teme pentru acasa care sunt verificate personal de profesori asa incat dvs. sa aveti certitudinea ca ati lucrat corect si eficient. Ca grafician ai una dintre meseriile in care iti demonstrezi creativitatea.

Cui se adreseaza? Cat costa?


Copiilor cu varste cuprinse între 10 si 13 ani si costa 100 lei/sedinta de 2 ore sau 50 lei/ora. Grafica modul 1 - 8 sedinte - TOTAL: 800 lei. Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].

Ce invata copiii?

PROGRAMA Grafica modul 1:

- Explorarea mediului de lucru in Photoshop: bara de proprietati a instrumentelor si corelarea cu ferestre specializate [Layers, History, Paths, Info, Navigator], meniuri contextuale, tipuri de vizualizare pe ecran - organizarea paletelor si a mediului de lucru;
- Crearea unui document nou: proprietati, dimensiuni, spatii de culoare;
- Instrumentele de baza pentru desen: Pencil Tool, Brush Tool;
- Culorile:alegerea unei colori, gradienti, opacitate;
- Unelte pentru stergere si deformare: Eraser Tool, Stamp Tool, Patch Tool, Healing Brush;
- Editarea imaginilor: tehnici de retusare;
- Lucrul cu layere: adaugare, gestionare, stiluri, efecte, masti.
- etc.


ORAR si GRUPE

GRAFICA COPII | Modul 1

WEB DESIGN COPII | HTML / CSS

WEB DESIGN COPII | WORDPRESS

FOTO COPII