Cursuri front end developer acreditate.

Cursurile front end developer au o puternica componenta practica. Cursul realizat de Avantaj Consulting va va prezenta toate informatiile de care aveti nevoie pentru a realiza partea de front-end a oricarei aplicatii web(html5, css3, javascript, bootstrap, SEO).
In cursul front end developer vei invata web design lucrand, fie ca doresti sa devii Front End Developer (HTML5, CSS3 si Javascript), Back-end developer sau Full-stack developer, acest curs reprezinta primul pas. Cursul front end developer este conceput ca un pachet structurat in 3 module - il regasiti pe prima pagina la modulul web design I si in pagina de promotii - astfel: curs web design nivel 1, curs web design avansat si javascript. Cursul integral de front-end developer este sustinut de trainer expert international

Mai mult

Curs Front end developer acreditat ANC

Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri Front End Developer actualizate in fiecare an (programa actualizata 2024) cu o metodologie unica de studiu.


LINES OF CODE

CUPS OF COFFEE

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

Curs front end developer


01.

Step-by-step instructions

  • Cursuri practice
  • Cursuri acreditate ANC
  • Plata in 3 rate

02.

DEVELOPMENT

  • Vei invata HTML5, CSS3, FLEX CSS, CSS Parallax, Javascript, elemente jQuery, optimizare SEO de baza;
  • Vei nvata cum sa realizezi site-uri web adaptabile pe desktop, mobil sau tableta;
  • Vei invata un limbaj de scripting object-oriented folosind cea mai recenta sintaxa Javascript;

03.

Practice and Tests

Vei invata sa creezi proiecte web complexe care mentin un nivel ridicat de user experience si vei dobandi cunostinte care se acumuleaza in ani de zile in doar cateva luni sau saptamani.

De ce curs front end developer?


Acest curs este pentru Dvs. daca:
doriti sa incepeti o cariera in a deveni Front End Developer; doriti sa invatati HTML5, CSS3, JavaScript, SEO, Bootstrap, UI/UX design.
doriti sa invatati cele mai noi tehnologii in domeniu. Front-End development-ul iti permite sa construiesti aplicatii web si site-uri cu care utilizatorii pot interactiona in mod direct.
doriti sa creati Dvs. insiva unul sau mai multe site-uri atractive.
doriti sa creati site-uri de tip landing page, one page sau multi page.
doriti sa creati aplicatii web.

In mod normal, front-end development inseamna sa inveti HTML5, CSS3, si JavaScript care de regula ruleaza intr-un browser dar pot rula si intr-un "headless browser", WebView sau in "native runtime environment". Headless browsers poate fi inteles ca un browser care ruleaza din linie de comanda (ex.: Headless Chromium ).
Webviews sunt utilizate de sistemele de operare native(native OS), intr-o aplicatie nativa, pentru a rula pagini web (ex.: iOS, android, windows).
Javascript este considerat ca fiind printre cele mai puternice limbaje de programare web. Veti putea construi aplicatii web, jocuri, site-uri interactive etc. . Desi este cunoscut ca un limbaj de programare web, multe alte non-browser environments il folosesc (exemplu: Node.js, Unity3d, Adobe Acrobat etc.). Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri front end developer(3 module) si programare web actualizate in fiecare an (programa actualizata 2023) cu o metodologie unica de studiu.


PROGRAMA si STRUCTURA Cursului front end developer

Curs structurat in 3 module
» Pachetul *Front End Developer* cuprinde cursurile: *Web design Nivel I*, *Web design Nivel Avansat*, *Javascript*.
Pentru inceput va trebui sa alegeti o grupa de *WebDesign nivel I*, iar la finalizarea cursurilor acesteia, trebuie sa va alegeti o grupa de *Web Design nivel Avansat* apoi cea de *Javascript*.
» Cursul de *Web Design nivel I* acopera toata tehnica de lucru in html5/css3 pentru design profesionist de pagini web. Vei invata sa folosesti interactiunea HTML5 si puterea limbajului CSS3.
» Cursul de *Web Design nivel avansat* te va invata sa:
- realizezi site-uri/aplicatii web responsive
- realizezi partea de front-end a oricarei aplicatii
- utilizezi CSS FLEXBOX layout, sa utilizezi CSS Parallax si multe altele.
» Cursul de *Javascript* - vei invata sa dezvolti proiecte si aplicatii axate pe user experience folosind unul dintre cele mai populare limbaje de scripting object-oriented, prototype-based - Javascript. Vei invata sa folosesti puterea limbajului Javascript(JavaScript Objects and Prototypes, event handling, DOM, JSON, jQuery etc.) si sa creati concepte de User Interface pentru aplicatii responsive orientate pe web si multe alte lucruri.

Informatii inscriere si pret
» Pachetul *Front End Developer* il regasiti pe pagina de promotii Promotii - Avantaj Consulting.
» Orarul si perioadele de incepere sunt afisate pe prima pagina a site-ului Avantaj Consulting.


Curs Front End Developer in Bucuresti

Get in touch? 0724 858 197

office@avantajconsulting.ro

Nota: Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C. [Autoritate Nationala pentru calificari]. Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare [OUG 129 | 2000 Republicata]. Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania [COR].