Cursuri Web Design Acreditate | Nivel Incepator | HTML5, CSS3!

Avantaj Consulting Cursuri Web

Cursuri WEB DESIGN Nivel 1 Acreditate

Iti uram bun venit in mica noastra comunitate studioasa! Navigare placuta, intr-o mare de posibilitati legate de viitorul tau! Vom calatori impreuna. In cadrul cursului nostru vei invata de la zero tot ce trebuie sa stii pentru a dezvolta proiecte web complexe. Avantaj Consulting vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cursuri de web design si programare actualizate in fiecare an (programa actualizata 2019) cu o metodologie unica de studiu. Vei invata sa creezi proiecte web complexe care mentin un nivel ridicat de user experience de la lectori cu experienta acumulata in proiecte de mare amploare. Ne mandrim cu faptul ca absolventii nostri lucreaza in companii de top din tara si din strainatate si chiar apeleaza la noi cand au nevoie de specialisti. Pentru a-ti indeplini un vis, trebuie sa faci primul pas. Doresti sa inveti sa lucrezi sau sa te perfectionezi in domeniul care iti place? Investeste in tine! Invata cu noi!
Avantaj Consulting Cursuri WEB Design

Cui se adreseaza? Cat costa?


Daca doriti sa creati Dvs. insiva unul sau mai multe site-uri atractive(detineti sau doriti sa creati un site etc.) si doriti sa folosiţi interactiunea HTML5 si puterea limbajului CSS3 sau daca urmariti sa incepeti o cariera in a deveni Web Designer sau Front End Developer, ATUNCI ACEST CURS ESTE PENTRU DVS.
Modul 1 (HTML5, CSS3) - 12 sedinte - TOTAL: 700 lei(cursul cu program dimineata) si 770 lei(cursul cu program seara). Puteti achita cursul integral sau in doua rate [prima rata la inscriere, ca avans, pentru a avea locul asigurat, iar diferenta, pe parcursul cursului, direct la profesor, in sala de curs].
Avantaj Consulting Cursuri WEB Design| HTML si CSS

Ce facem?

De peste 14 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat au urmat toate cursurile. Vrei sa faci primul pas in UX Design? Invata cu noi!Ce veti invata la Modulul web design 1?

CURS WEB DESIGN nivel 1- HTML5, CSS3

Cursurile de web design au o puternica componenta practica, vei lucra site-uri web de la zero.

PROGRAMA:

Fundamente ale designului WEB cu HTML si CSS

HTML

Capacitatea de editare a fisierelor HTML cu ajutorul editoarelor de text, salvari de documente, vizualizarea paginilor cu ajutorul a diverse browsere. Asimilarea diverselor marcaje [tag-uri], a celor duble [perechi, cu deschidere si inchidere] si a celor singulare [simple, fara inchidere].

Asimilarea notiunilor de baza privind imbricarea corecta a tag-urilor html, importanta tag-urilor obligatorii precum si utilizarea atributelor corespunzatoare fiecarui tag.

Abilitatea de a crea elemente de baza intr-o pagina web: paragrafe, titluri, imagini, link-uri, etc. dar si formatarea textului inserat in pagina [text ingrosat, italic, subliniat]

Asimilarea tehnicilor de baza de includere a imaginilor [adresa URL a unei imagini, cai relative sau absolute, chenarul imaginilor, dimensionarea, alinierea in pagina]. Capacitatea de creare a interactivitatatii paginilor web, legaturi catre alte pagini [realizate prin text sau imagini], ancore.

Capacitatea de creare si introducere de liste in paginile web [liste ordonate si neordonate, liste personalizate]. Crearea tabelelor, utilizarea lor pentru organizarea datelor pe randuri si celule sau pentru pozitionarea altor elemente in pagina [realizarea unui layout de newsletter].

Asimilarea cunostintelor referitoare la elementele unui formoular [campuri pentru text, parola sau e-mail, butoane de tip checkbox sau radio]. Realizarea unui layout de formular.

Inserarea de tag-uri video

Structura CSS

Moduri de aplicare CSS: CSS intern [in sectiunea <head>]; CSS Extern [in fisier separat]; CSS inline [direct pe taguri].

Sintaxa CSS:


 • Selectori: direct, class, id, pseudo-clase;
 • Proprietati: pentru formatarea de text, liste, background, pozitionare;
 • Valori: simple, multiple, sau predefinite;
 • Aplicatii complexe:

 • Realizarea unui meniu drop-down [meniu cu submeniuri];
 • Utilizarea de proprietati CSS 3 precum transition si aplicarea unui gradient pe fundal;
 • Conceperea unui layout complet css;
 • Intregul curs este conceput cu multe aplicatii si exercitii practice prin intermediul carora cursantii sa inteleaga cat mai bine notiunile teoretice. De altfel, tema de final de curs va fi o lucrare practica: realizarea unui website complex!


  Web Design - HTML, CSS, Javascript si PHP

  portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP portofolii - web design - HTML, CSS, Javascript, PHP

  Portofoliile au fost realizate de absolventii cursurilor noastre de web design, javascript, php, bootstrap.

  Inscriere Cursuri WEB DESIGN nivel 1

  Va asteptam la biroul pentru inscrieri pentru a achita cursul de web design - nivel I avansat cash [integral sau in 2 rate] sau prin intermediul cardurilor bancare, fara nici un comision.

  Posesorii de carduri Powercard emise de BCR vor putea achita contravaloarea cursurilor in maxim 10 rate, fara dobanda.

  Programul de inscriere si adresa la: contact Avantaj Consulting

  In cazul in care doriti sa achitati cursul de web design - nivel I prin OP, va rugam sa solicitati datele firmei noastre pe office@avantajconsulting.ro, specificand in corpul e-mail-ului care este cursul de care sunteti interesat(a), data de incepere, program, un numar de telefon si o adresa de e-mail pe care sa va putem contacta direct sau completati formularul de mai jos cu datele mentionate mai sus.

  Daca doriti sa achitati pe persoana juridica, va rugam sa ne transmiteti, pe aceeasi adresa de e-mail sau prin formularul de mai jos, datele firmei dvs. pentru a va completa | transmite factura proforma. Va rugam sa precizati in corpul e-mail-ului care este cursul dorit, impreuna cu data de incepere, program si de asemenea, numele complet al persoanei care va urma cursul alaturi de numarul de telefon si adresa de e-mail.

  Va recomandam transmiterea unui e-mail pentru a putea primi informatii personalizate despre cursul de web design - nivel I. Subliniem faptul ca transmiterea de e-mail-uri nu echivaleaza cu asigurarea locului la curs. Rezervarea propriu-zisa se face numai achitand cursul, conform explicatiilor de mai sus, pentru fiecare modalitate de plata in parte. Va multumim!


  ORAR si GRUPE

  WEB DESIGN Nivel 1 | HTML5 / CSS3

  GRUPA 1
  Data incepere: 21 Ianuarie
  Program: luni si joi [18.00-21.00]
  Durata: 6 saptamani; Pret: 770 lei 700 lei
  Sala de curs: Str. Munitiei, nr. 5
  Mai sunt:
  5 locuri disponibile
  GRUPA 2
  Data incepere: 23 Februarie
  Program: sambata [09.30-15.30]
  Durata: 6 saptamani; Pret: 770 lei 720 lei
  Sala de curs: Str. Munitiei, nr. 5
  Mai sunt:
  6 locuri disponibile